A Codex Ens Patina l'Embrague



618programes i continuen cada setmana en directe des de Ràdio Salt! Només podem felicitar a l’equip d’Ens Patina l’Embrague i agrair a Fundació Drissa per permetre’ns formar part d’aquest camí!

El programa radiofònic Ens Patina l’Embrague va néixer el 12 de gener de 2004, amb l’objectiu de donar veu a les persones usuàries de la Fundació Drissa i lluitar d’aquesta manera contra l’estigmatització social i trencar els prejudicis.

La Fundació Privada Drissa és una entitat sense ànim de lucre que es va crear l’any 1999 de la mà de l’Institut d’Assistència Sanitària, que té com a objectiu principal treballar per la millora de la qualitat de vida de les persones que pateixen malalties mentals, molt especialment les que pateixen trastorns severs. Les línies de treball de la Fundació són la integració laboral i l’accés a l’habitatge, ja que són eines destacables en el procés de rehabilitació psicosocial.



El passat 7 de Febrer vaig tenir l’oportunitat de compartir el programa amb ells com a convidada i vam estar parlant sobre la formació dels manipuladors d’aliments i vaig poder explicar d’una manera planera quina és la filosofia de Codex Formació, quina formació oferim i com hem arribat a néixer com a empresa de formació.



Si voleu passar una bona estona amb l’equip d’Ens Patina l’Embrague us deixem l’àudio complert del programa!





Gràcies per l’atenció, els consells radiofònics, la tranquil·litat, l’alegria, la motivació i la delicadesa! Endavant!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada