Assessorament PersonalitzatSovint les empreses que es formen amb nosaltres tenen dubtes sobre certs procediments que duen a terme dia a dia o la gestió real dels autocontrols. La formació és una de les eines més potents per generar canvis. Però la petita empresa alimentària es troba amb una sobrecàrrega de feina que no permet dedicar temps a cercar normatives o com adaptar els procediments per no creuar cap línia vermella relativa a la seguretat i higiene alimentària.

Aquest assessorament personalitzat, ja sigui per optimitzar el vostre temps o perquè existeixen punts de millora o no conformitats d'Inspeccions Sanitàries en els procediments que dueu a terme, té com a objectiu principal resoldre els dubtes i recomanar solucions senzilles i pràctiques que interfereixen el mínim possible en la vostra feina.

Us acompanyem en la resolució de consultes puntuals i concretes, però també oferim una col·laboració més directa  a partir de  visites periòdiques, recomanacions de millora de procediments, auditories internes per valorar el grau d’implantació dels autocontrols o plans de prerequisits.

ASSESSORAMENTS PERSONALITZATS

Tens tres maneres d'accedir al nostre assessorament, en tots els casos rebràs el teu Informe de Millora amb el Pas a Pas recomanat. Busquem les solucions més coherents i senzilles segons el context.
 
     ASSESSORAMENTS                         PUNTUALS
     Resolem dubtes sobre temes         concrets i puntuals: traçabilitat,         al.lèrgens, etiquetatge,                       procediments, Plans                           d'Autocontrol específics,...
      ACTES D'INSPECCIÓ                       SANITÀRIA
     Has tingut Inspecció i has de             resoldre No Conformitats? Et         preparem el Pas a Pas a seguir         per tal d'assolir una millora real a       partir de recomanacions                   senzilles i concretes.
     AUDITORIES INTERNES
     Valorem el grau d'implantació         dels Autocontrols i                           Procediments del teu                       establiment alimentari, i et                 preparem el Full de Ruta a               seguir, Pla a Pla, Procediment a       Procediment.
Contacta amb nosaltres


Per a més informació podeu trucar al 660431378, enviar un correu-e amb els vostres dubtes a codexformacio@gmail.com o bé omplir el següent Formulari de Contacte.