Política de Privacitat


Les dades que recollim als Formularis de www.codexformació.org són les raonables per a poder oferir les següents activitats:
  • Respondre mitjançant el correu-e els teus comentaris o dubtes enviats des del Formulari de Contacte.
  • Gestionar la teva subscripció a les Notícies de CODEX Formació i per mantenir-te informat i rebre les darreres novetats relacionades amb la seguretat alimentària i la nostra formació.


Quan acceptes la Política de Privacitat de CODEX Formació ens dones el consentiment per contestar les teves consultes i gestionar l’enviament de la nostra Newsletter.


CODEX Formació gestiona l’enviament de la Newsletter o Butlletí i emmagatzematge les llistes de subscriptors a través de l'eina Mailchimp. Amb la subscripció rebràs les darreres notícies sobre seguretat alimentària, accès al nostre campus virtual amb càpsules informatives totalment gratuïtes i totes les novetats sobre la nostra formació.
Pots sol·licitar la Baixa del sistema en qualsevol moment a través de codexformacio@gmail.com i en el termini de màxim 10 dies tindràs la baixa.

Et recordem els Drets que t’ofereix el RGPD i que pots exercir enviant un correu-e a codexformacio@gmail.com
  • Accés. El dret d’accés és el dret de l’afectat a obtenir informació sobre si les seves dades de caràcter personal estan sent objecte de tractament, la finalitat d’aquest tractament en cas que es realitzi, així com la informació disponible sobre l’origen d’aquestes dades i les comunicacions realitzades o previstes dels mateixos.
  • Rectificació. El dret de rectificació consisteix en que l’interessat pot sol·licitar que es modifiquin les seves dades si són inexactes o incomplertes.
  • Cancel·lació. És el dret de l’afectat a que es suprimeixin les dades que resultin ser inadequades o excessives i es troba estretament relacionat amb l’anomenat “dret a l’oblit”.
  • Oposició. És el dret de l’interessat a que no es dugui a terme el tractament de les seves dades personals o s’aturi el mateix en els supòsits que no sigui necessari el seu consentiment per al tractament, que es tracti de fitxers de prospecció comercial o que tinguin finalitat d’adoptar decisions referides a l’interessat i basades únicament en el tractament automatitzat de les teves dades.
  • Portabilitat i no limitació del tractament. Aquest dret consisteix en què pots demanar les teves dades en un format estructura escrits en word, CSV, d’ús comú i lectura mecànica, sempre que sigui tècnicament possible satisfer la teva petició.
  • Dret a l’oblit. En cas que les teves dades s’exposin a les nostres Xarxes Socials pots demanar que eliminem en la mesura que ho permetin les plataformes, de la mateixa manera que els comentaris al blog de notícies.