Modalitats de FormacióSigui quina sigui l’acció formativa que trieu els nostres serveis inclouen:

- Ens desplacem al teu establiment per tal de conèixer les teves necessitats.
- Posem al teu abast tota la informació referent a la normativa vigent.
- Implantació del Pla de Formació adaptat a la teva empresa i creació d’un Itinerari Formatiu acord amb el dia a dia dels treballadors.
- Independentment del nombre de treballadors que es formin, cada treballador pot triar la modalitat formativa que millor s’adapti a la seva situació (a distància, e-learning o in company)
- Acreditació de totes les activitats formatives que es duen a terme. Certificats de Participació i Diplomes.
- Tutories individualitzades adaptades a la modalitat formativa i a les possibilitats de cada alumne.
- A partir de la nostra experiència en la formació i en l’àmbit de la seguretat alimentària creem els continguts a mida.
- A partir de les accions formatives es materialitza la documentació necessària per implantar els Plans de Prerequists bàsics i adaptats seguint el criteri de flexibilitat recomanat per la Unió Europea. 

- L’empresa disposarà de l’arxiu amb les Bones Pràctiques Higièniques i Bones Pràctiques en la Manipulació treballades a cada curs.


Us oferim la modalitat de formació que més s’ajusta a les necessitats del vostre establiment i als diferents tipus d’aprenentatge dels treballadors que formem. Adaptem els continguts per garantir-ne la seva aplicabilitat al dia a dia. 
 Els treballadors de l’empresa alimentària sovint disposen de poc temps per a la formació per tant considerem cabdal que cada alumne pugui disposar de l’eina formativa que millor s’adapti al seu estil d’aprenentatge.

La nostra experiència docent i formativa ens porta a adaptar els continguts als diferents suports (en paper, online o presencial) per tal d’acostar les eines adients a cada alumne tot garantint-ne un major aprofitament.

Si vols conèixer a quins alumnes s’adreça cada modalitat,
 fes clic per saber-ne més