Programa Sectorial IDFO Subvencionat


Avui volem presentar-vos el Programa Sectorial en l’àmbit de la seguretat alimentària gestionat per IDFO (Institut per elDesenvolupament de la Formació i l’Ocupació) i subvencionat pel Consorci per la Formació Contínua de laGeneralitat de Catalunya.


A Codex estem molt agraïts per la col·laboració que l’Ainhoa Callizo hi té com a formadora. Us expliquem les dues formacions que durà a terme a Palamós i a Lloret de Mar passat l’estiu!



El curs que ofereix IDFO a Palamós és de 6 hores presencials i és ideal per a tots aquells manipuladors d’aliments que mai han rebut la formació mínima sobre al·lèrgies i intoleràncies o bé que malgrat haver rebut formació prèvia no han resolt dubtes o bé no han pogut o sabut aplicar-ho al seu establiment.





El curs que ofereix IDFO a Lloret és de 16 hores i d’un  nivell més avançat. Si bé es tracten els conceptes bàsics sobre al·lèrgies i intoleràncies i la normativa vigent, també es tractaran les intoleràncies per separat, amb un darrer Mòdul més pràctic on es presentaran alternatives i productes aptes per les persones que pateixen al·lèrgies o intoleràncies.


Per què amb IDFO?
Perquè els formadors compten. Per els que ja ens coneixeu i sabeu quina és la nostra filosofia i com treballem, les col·laboracions amb IDFO permeten que el formador adapti els continguts i lliurement aporti recursos, eines, metodologia,...tot allò que conforma el valor afegit del formador com a docent i com a persona. Els continguts són validats per IDFO per tal de garantir el nivell exigit en cada acció formativa. Tenen en compte la valoració dels alumnes i la dels formadors per millorar dia a dia.

Perquè la formació subvencionada també pot ser de qualitat. Ens permet fer arribar la nostra formació i manera de fer, transmetre coneixement a tots aquells alumnes que vulguin rebre’l. Permet la possibilitat de tractar casos pràctics a partir dels dubtes reals dels manipuladors d’aliments per tal d’aplicar-los. L’únic preu és que hi participis i assoleixis els coneixements mínims exigits per obtenir el Diploma que acredita la formació.

Perquè l’espai és vital. Les seves instal·lacions disposen de les eines necessàries per tal d’optimitzar la presentació dels continguts i la interacció formador-alumne. IDFO disposa d’aules arreu del territori per gestionar grups de 15-20 alumnes per curs.

Us mantindrem informats de properes formacions d’IDFO subvencionades en l’ àmbit de la seguretat alimentària.

Però no només això! El crèdit formatiu ja no és excusa, pots posar al dia els coneixements bàsics dels manipuladors d’aliments de la teva empresa!
El programa sectorial subvencionat també es pot dur a terme a les teves instal·lacions! Si ets una empresa alimentària, gremi, associació amb l’opció de formar grups de 15 alumnes que es dediquin al sector alimentari com a manipuladors d’aliments, podeu accedir als cursos:

Seguretat Alimentària. Manipulació i control d’aliments: 6 hores presencials.
Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries: 6 hores presencials.


Per a més informació no dubtis en contactar amb nosaltres! Truca’ns al 660431378, envia’ns un correu electrònic a codexformació@gmail.com o bé omple el formularide contacte clicant aquí. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada