Europa Tria Aliments Segurs




La nova campanya divulgativa #EUChooseSafeFood de @EFSA és divertida, directa i concisa! Ens hi sumem a Instagram amb @codexformació, perquè m’hi sento còmoda i cadascuna de les temàtiques que s’hi tracten són part de la meva feina com a Assessora i Formadora en Seguretat Alimentària.


Qui és EFSA?

European Food Safety Authority: és l’Agència de la Unió Europea encarregada de la Seguretat Alimentària.

En què consisteix la campanya “La Unió Europea tria aliments segurs?

L’objectiu és ajudar als consumidors europeus a triar aliments amb confiança explicant el paper fonamental que té la ciència en la seguretat alimentària. El sistema de seguretat alimentària europeu ens atorga a tots els ciutadans el dret a saber com es produeixen, processen, envasen, etiqueten i venen els aliments que consumim.

Les autoritats competents han de vetllar pel compliment dels estàndards higiènics i de seguretat alimentària i els petits productors , els Responsables de l’empresa han de gestionar la seguretat dels seus establiments i treballar sempre amb la l’objectiu de produir i servir aliments segurs.


Cal trobar la manera de valorar qui fa la feina ben feta, el control i gestió de la seguretat alimentària marca la diferencia. Diguem-ho sense pors. Els consumidors, cada dia tenen més pes i triem conscientment. Reclamem transparència a tots els nivells i rols implicats. Codex Formació, 2021.


Si voleu saber a què ens dediquem els/les que treballem per la seguretat alimentària dia a dia amb les petites empreses i petits productors, seguiu-nos a Instagram @codexformació i @ainhoa_decodex, anirem desplegant aquesta nova campanya, que si us sóc sincera, m’encanta!

Reflexa l’essència del canvi en tots els consumidors; i alguns a nivell laboral treballem amb i per els aliments segurs, la cultura de la seguretat alimentària ens afecta a tots nivells, personal i laboral.


Aquest Sistema Únic de Gestió és l'APPCC, o els Autocontrols per la petita empresa i el petits productors. Dins la nostra formació continua, disposem de Cursos Específics que us ajudaran a  iniciar o millorar la Gestió de la seguretat alimentària.


Quan Vulguis, On Vulguis!
Tu decideixes quan vols començar la formació! 

FORMACIÓ CONTINUA: MILLORA DE LA GESTIÓ



APRÈN A APLICAR ELS AUTOCONTROLS (45H)
Clica aquí per més Info >>
CONTROL I GESTIÓ DELS AL.LÈRGENS ALIMENTARIS (45H)
Clica aquí per més Info >>
PLA DE NETEJA I DESINFECCIÓ
DE L'ESTABLIMENT (20 H)

Clica quí per més Info >>
CURS AVANÇAT SEGURETAT ALIMENTÀRIA (60H)
Clica quí per més Info >>



Per més informació sobre els cursos pots enviar un missatge de whatssapp al 660431378, enviar un correu-e amb els vostres dubtes a codexformacio@gmail.com o bé omplint el Formulari de Contacte.


Contacta amb Nosaltres
* Pots llegir la nostra política de privacitat aquí.

Cap comentari: