Material Divulgatiu ADILAC No Lactosa



Preparant nous continguts per a les formacions sobre al.lèrgies i intoleràncies alimentàries he tingut la sort de contactar amb Oriol Sans, el President i Fundador de l’Associació d'Intolerants a la Lactosa Espanya. 

Feu clic aquí per accedir a la web de l'ADILAC

Per als qui no coneixeu la seva trajectòria, ja fa més de 10 anys que lluita per la transparència i la transferència d’informació relativa als aliments, en concret de la lactosa.
La seva experiència a nivell personal l'ha portar a dedicar temps i esforços a divulgar el seu coneixement. El podeu conèixer una mica millor llegint La Contra de La Vanguardia clicant aquí.

Vull agrair públicament la disponibilitat del Sr. Sans a facilitar material divulgatiu i didàctic per la preparació de les noves formacions. Considerem un luxe l’oportunitat de poder explicar als nostres alumnes, responsables de l’empresa alimentària i manipuladors d’aliments, la informació de primera ma.

Us recomanem el seu llibre La vida Láctea de l'Editorial Amat, una guia pràctica sobre la intolerància a la lactosa, on ens explica com ha evolucionat la indústria alimentària en relació al producte, sabràs en quin punt vam començar a consumir llet a nivell global i quines en són les conseqüències. També exposa com ha evolucionat l'etiquetatge i facilita informació valuosa sobre quins productes poden o no poden consumir les persones intolerants a la lactosa.