Convocatòria ONLINE Autocontrols i FlexibilitatON VULGUIS, QUAN VULGUIS!
Tu decideixes quan vols iniciar la Formació! Per aplicar els autocontrols a les petites empreses alimentàries és essencial tenir registres eficaços i precisos a fi de verificar i mantenir el sistema, però el sistema documental d’empreses petites es pot simplificar atenent el criteri de flexibilitat per tal de no convertir-lo en una càrrega de treball addicional.

Sóc un petit establiment alimentari...he d’aplicar què?
Tot i que ja fa forces anys que va entrar en vigor el Reglament 853/2004, sembla que la seva aplicació als petits establiments alimentaris sovint és complicada. La normativa europea obliga a aplicar un Sistema de control anomenat APPCC, però amb els anys la realitat és que a la petita empresa li costa encaixar-hi el que requereix aquest sistema. 


Si vols saber quins avantatges comporta l’autogestió de la seguretat alimentària, valorar en quin punt de compliment normatiu es troba el teu establiment i aprendre a aprofitar les eines oficials que teniu a l’abast per millorar o bé iniciar la implantació dels vostres autocontrols al teu nou establiment, aquest curs és per tu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada