Convocatòria ONLINE Autocontrols i FlexibilitatDes de l’inici el nostre Campus CodexFormació es troba obert només per als clients que trien aquesta modalitat formativa. A partir d’ara, a Codex Formació periòdicament anirem obrint algunes convocatòries dels nostres cursos a tots aquells que vulgueu accedir-hi.

Aquesta tardor hem decidit obrir una convocatòria online per al nostre curs d’Autocontrols i Flexibilitat, Aprèn a Aplicar els Autocontrols.
Per aplicar els autocontrols a les petites empreses alimentàries és essencial tenir registres eficaços i precisos a fi de verificar i mantenir el sistema, però el sistema documental d’empreses petites es pot simplificar atenent el criteri de flexibilitat per tal de no convertir-lo en una càrrega de treball addicional.

Sóc un petit establiment alimentari...he d’aplicar què?
Tot i que ja fa forces anys que va entrar en vigor el Reglament 853/2004, sembla que la seva aplicació als petits establiments alimentaris sovint és complicada. La normativa europea obliga a aplicar un Sistema de control anomenat APPCC, però amb els anys la realitat és que a la petita empresa li costa encaixar-hi el que requereix aquest sistema. Si vols saber quins avantatges comporta l’autogestió de la seguretat alimentària, valorar en quin punt de compliment normatiu es troba el teu establiment i aprendre a aprofitar les eines oficials que teniu a l’abast per millorar o bé iniciar la implantació dels vostres autocontrols al teu nou establiment, aquest curs és per tu!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada