Convocatòria ONLINE Autocontrols i Flexibilitat


PROPERAMENT NOVES DATES

Aquesta convocatòria va finalitzar el 20 de desembre de 2019


Des de l’inici el nostre Campus CodexFormació es troba obert només per als clients que trien aquesta modalitat formativa. A partir d’ara, a Codex Formació periòdicament anirem obrint algunes convocatòries dels nostres cursos a tots aquells que vulgueu accedir-hi.

Aquesta tardor hem decidit obrir una convocatòria online per al nostre curs d’Autocontrols i Flexibilitat, Aprèn a Aplicar els Autocontrols.
Per aplicar els autocontrols a les petites empreses alimentàries és essencial tenir registres eficaços i precisos a fi de verificar i mantenir el sistema, però el sistema documental d’empreses petites es pot simplificar atenent el criteri de flexibilitat per tal de no convertir-lo en una càrrega de treball addicional.

Sóc un petit establiment alimentari...he d’aplicar què?
Tot i que ja fa forces anys que va entrar en vigor el Reglament 853/2004, sembla que la seva aplicació als petits establiments alimentaris sovint és complicada. La normativa europea obliga a aplicar un Sistema de control anomenat APPCC, però amb els anys la realitat és que a la petita empresa li costa encaixar-hi el que requereix aquest sistema. Si vols saber quins avantatges comporta l’autogestió de la seguretat alimentària, valorar en quin punt de compliment normatiu es troba el teu establiment i aprendre a aprofitar les eines oficials que teniu a l’abast per millorar o bé iniciar la implantació dels vostres autocontrols al teu nou establiment, aquest curs és per tu!Cap comentari:

Publica un comentari