Filosofia CODEX Formació i Assessorament
L'objectiu principal a nivell professional dels integrants de Codex Formació és aportar el nostre coneixement en l’àmbit de la seguretat alimentària als nostres clients de manera eficient, transparent i beneficiosa a partir d’una formació de qualitat, adaptada i de proximitat.

“L'empresa és la unitat sòcio-econòmica on el capital, la feina i la direcció es coordinen per realitzar una producció socialment útil, d'acord amb les exigències del bé comú.”

El compromís social i experiència professional dels membres de Codex Formació fa que la  nostra manera de treballar es basi en:
  • Transparència en totes les nostres gestions, posem a l'abast dels nostres clients tots els canvis normatius referents a la seguretat alimentària. El nostre objectiu és que el Responsable de l’empresa alimentària sigui conscient del seu grau de responsabilitat en relació a la formació dels manipuladors d’aliments que hi treballen, sense crear alarmes ni falses necessitats. Apliquem la flexibilitat que recomana la normativa vigent en relació als Plans de Prerequisits ja que les necessitats de cada petita empresa així ho requereix.
  • Comoditat en tots els moments del servei. Ens desplacem a les vostres instal·lacions per tal de valorar la millor opció formativa. Ens posem a la vostra disposició des de l’inici per tal que pugueu resoldre tots els dubtes que us puguin sorgir relatius a la formació dels manipuladors d’aliments que treballen al vostre establiment. Formació rere formació disposareu del mateix formador i hi podreu contactar de manera regular. Des de l’estabilitat i la proximitat volem oferir-vos la tranquil·litat de conèixer-nos.
  • Formació a mida. A partir de la valoració inicial de les vostres necessitats formatives, us recomanem el millor Pla de Formació i l’Itinerari Formatiu simplificat i adaptat al teu negoci i a les vostres necessitats reals. Simplifiquem els continguts i els adaptem per tal de convertir-los en l’eina necessària per la creació de registres dels Plans de Prerequisits bàsics.  En tot moment tenim en compte les preferències i aptituds de l’alumne i disposem de diferents modalitats formatives que permeten certa flexibilitat per tal d’oferir la millor metodologia en cada cas. El nostre objectiu és que els continguts siguin aplicables al dia a dia de la vostra petita empresa i que la formació del personal permeti implantar els registres bàsics dels Plans de Prerequisits.


Forma part de Codex Formació! Si vols ser el primer en rebre les darreres notícies en seguretat alimentària, accedir a Càpsules Informatives Gratuïtes al Campus Codex i rebre totes les novetats sobre els nostres cursos, només ens ho has de dir omplint el següent Formulari de Subscripció.


Aquesta subscripció no suposa cap cost econòmic!