Formació e-Learning (Online)El nostre campus Moodle creix aquest 2020! Estem molt contents de poder obrir els nostres cursos a tots aquells que vulgueu accedir-hi.  La modalitat online és la més dinàmica, interactiva i visual. L’alumne disposa d’un usuari per accedir al nostre campus que permet realitzar els cursos amb total flexibilitat: 

On vulguis, quan vulguis! 
Clica per visitar el Campus Codex FormacióPer nosaltres és una manera creativa de presentar-vos els continguts amb la possibilitat de facilitar-vos els documents en format digital, els enllaços a les fonts oficials, crear qüestionaris i activitats úniques, compartir els vídeos.

Les tutories i seguiments són personalitzats i flexibles; ens adaptem a la via de comunicació que preferiu, i en moltes ocasions els nostres cursos online inclouen la possibilitat de tutories presencials.

Aquest any, a part d’oferir als nostres clients la possibilitat de realitzar les formacions online, hem decidit obrir convocatòries periòdiques de 5 dels nostres cursos a tots aquells qui vulguin formar-se amb nosaltres a través del Campus Codex Formació:

CURS BÀSIC SEGURETAT ALIMENTÀRIA: CONTROL I MANIPULACIÓ D’ALIMENTS

CURS BÀSICS AL·LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES

CURS APRÈN A APLICAR ELS AUTOCONTROLS

CURS GESTIÓ AL·LERGENS

CURS EXCEL·LÈNCIA EN EL SERVEIPer estar al dia de les convocatòries actuals i el períodes d’inscripció que tenim oberts feu clic al següent enllaç: