Qui som?Codex Formació posem a disposició de la vostra petita empresa el nostre equip de professionals per tal d'acostar-vos la informació i formació en seguretat alimentària requerida i adaptada al vostre establiment segons us requereix el Reglament CE 852/2004 relatiu a la higiene dels productes alimentaris. Sense cost adicional, amb cada curs generareu la documentació necessària requerida per anar implementant els Plans de Prerequisits
  • Evitem la sobrecàrrega i no creem alarmes ni falses necessitats. 
  • Simplifiquem els registres i apliquem la flexibilitat que recomana la normativa vigent. 
  • Tots els nostres continguts es creen a partir de fonts oficials, ja sigui la propia norma, les recomanacions emeses per les agències implicades o les Guies de Bones Pràctiques Oficials, sumant l'experiència del nostre equip que actualitza els seus coneixements de manera constant.
Darrera de la nostra filosofia i al capdavant de Codex Formació, hi sóc jo, l’Ainhoa Callizo. De la meva experiència laboral i la meva formació acadèmica neix Codex amb l’objectiu de cobrir les necessitats formatives i d'implantació normativa de les petites empreses alimentàries des de la proximitat, la comoditat i la transparència.

Si voleu saber una mica més sobre mi, us deixo el meu currículum acadèmic resumit.