Mòdul Informatiu Online Gratuït: Seguretat Alimentària




Bon 2021 a tots i a totes!

Com a creadora de continguts de Codex Formació, comença a ser una tradició, que cada any actualitzi el Mòdul Informatiu sobre Seguretat Alimentària que tenim en obert i sense cap cost per als nostres subscriptors.
 
Tots i totes som conscients del context en el que ens trobem i segurament ens han passat desapercebudes algunes publicacions relacionades amb la seguretat alimentària que poden estar adreçades al nostre sector. No volem que et quedis enrera!

És per aquest motiu que del 2020 hem afegit el tema "Què ha passat durant el 2020" (més enllà de la pandèmia) on destaquem tres accions-publicacions a nivell oficial que modifiquen o amplien la informació i/o els deures que tenim com a Responsables de la nostra empresa. No cal entrar en pànic, ja que no ens afecten de manera negativa, i a priori no suposen grans canvis al nostre dia a dia, sempre que ja estiguem treballant amb Autocontrols o Plans de PPR.

Hem preparat un súper resum perquè no t'hagis de mirar tota la normativa, triant els punts clau que més poden interessar a la petita empresa.

Al Mòdul t'exliquem:

- Llei contra el malbaratament alimentari publicada a Catalunya
- Noves directrius europees per la flexibilització dels Autocontrols per minoristes i venta al detall.
- Reial Decret a nivell estatal de flexibilització del Pack Higiene. 


Si encara no ets subscriptor, només has de clicar al botó i dir-nos que vols rebre el nostre Butlletí de Notícies! 

Forma part de Codex Formació! Si vols ser el primer en rebre les darreres notícies en seguretat alimentària, accedir a Càpsules Informatives Gratuïtes al Campus Codex i rebre totes les novetats sobre els nostres cursos, només ens ho has de dir omplint el següent Formulari de Subscripció.


Aquesta subscripció no suposa cap cost econòmic!

*Llegueix aquí la nostra Política de Privacitat