No conformitats en actes d'inspecció sanitària



Després d’uns quants anys llegint i implantant canvis per resoldre no conformitats d’ Actes d’Inspecció Sanitària, queda ben clar que es repeteixen 4 deficiències formatives, cadascuna d’un àmbit molt concret.


Aquestes 4 no conformitats són:


- Els manipuladors d’aliments no disposen de formació bàsica en seguretat alimentària. (El que tots entenem per formació en manipulació d’aliments)

- Els manipuladors d’aliments no disposen de formació sobre Al.lèrgies alimentàries.

- Els manipuladors d’aliments no disposen de formació sobre neteja i desinfecció.

- El Responsable no disposa de formació sobre Autocontrols. 


Això m’ha permès arribar al moll de l’os i portem des de l’inici d’any  redissenyant cursos i continguts amb un objectiu molt clar: simplificar l’oferta per facilitar la resolució d’aquesta demanda formativa a nivell de petita empresa. A partir d’aquestes 4 temàtiques tan ben definides hem simplificat el nombre de cursos que oferim però hi hem inclòs  el contingut de la resta de cursos que deixarem d’oferir en modalitat online. 


La nostra formació sempre ha cobert aquestes temàtiques, el pas que fem més enllà és el de compactar tots els continguts en 5 cursos, incloent als temaris les càpsules formatives i algunes sessions que he anat realitzant els últims anys. Això es tradueix en pocs cursos més complerts cadascun d’ells. Estem preparant l’entrada al Blog referent a aquests canvis per presentar el nou catàleg.


Quin dos objectius m’he marcat per actualitzar a nivell estructural els continguts?


- Cobrir les necessitats formatives dels manipuladors d’aliments de la petita empresa alimentària.

- Fer-los prou interessants per als nostres alumnes: àgils, visuals, sense palla, ens centrem en els punts clau.


Properament presentem catàleg! 

Pots subscriure’t a Codex de manera gratuïta i rebràs les darreres novetats, notícies, tips, actualitzacions de cursos,…


Aquesta subscripció no suposa cap cost econòmic!