Curs a Curs

 


Si has llegit la nostra entrada al Blog de  No conformitats en Actes d’Inspecció Sanitària ja saps quines 4 formacions apareixen amb nom i cognoms a les Actes d’Inspecció. Hem estat treballant de valent i ja podem anunciar que hem actualitzat tots els nostres cursos en funció a l’experiencia d’aquests últims anys.

El nostre Campus Codex Formació es renova i vull que sigueu els primers en saber-ho! Si encara no t'hi has posat, aquest gener estem d'estrena!

Ara tots els nostres cursos en català i castellà.


QUINS CURSOS POTS FER ONLINE?
CURS BÀSIC MANIPULACIÓ I CONTROL D'ALIMENTS
Aquesta nova versió inclou els continguts de la Càpsules Formatives Acrilamida, Preparació segura de sushi i Perills AlimentarisMés Info >>
Cansat/da del mateix curs de sempre? T'oferim una nova manera d'entendre el rol actual del manipulador d'aliments, si treballes dins la cuina o l'obrador i tens contacte directe amb els aliments, aquest és el curs més adient per refrescar o iniciar-te en les pràctiques de manipulació i control d'alimentsInscriure'm>>
CURS BÀSIC MANIPULACIÓ I SERVEI D'ALIMENTS
Aquest nou curs inclou els continguts de les Càpsules Formatives Excel·lència en el Servei i Informació Facilitada al ConsumidorMés Info>>
Treballes a sala o a un punt de venda alimentari? Cansat/da que les formacions adreçades als manipuladors es focalitzin en els cuiners? T’oferim una formació a mida i adaptada a la teva feina!
Inscriure'm>>
CURS BÀSIC AL.LÈRGIES I INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES
Moda o tendència? Més enllà de quins són els al.lèrgens alimentaris de comunicació obligatòria, i les pràctiques correctes a cuina i durant el servei, t'introduim a la cuina Sense Gluten i Sense LactosaMés Info>>
Sigui quin sigui el teu rol dins la cadena alimentària i la manipulació d'aliments aquest curs t'ajudarà a entendre de manera transversal en quin punt et trobes en relació a la identificació, manipulació i comunicació dels al.lèrgens alimentaris.
Inscriure'm>>
CURS PLA DE NETEJA I DESINFECCIÓ. 
HIGIENE DE L'ESTABLIMENT.
És part de la tasca diària dels manipuladors d'aliments. Què, quan, com netejar i desinfectar? T’expliquem tots els detalls a tenir en compteMés Info>>
 
La neteja i desinfecció és un dels plans més importants a implantar i fer-ho de manera real. La higiene del lloc de treball és una de les tasques més rutinàries i importants a l’hora de mantener un entorn de treball segur i innocu. A més, els consumidors ja no toleren establiments que transmeten sensació de brutícia i manca d'higiene.
Inscriure'm>>
CURS APRÈN A APLICAR ELS AUTOCONTROLS
Fes una autovaloració per conèixer en quin punt et trobes en relació a la gestió de la seguretat alimentària. Els 10  Plans d'autocontrol imprescindibles un a un amb recomanacions de millora.
Més Info>>
 
Ets Responsable d'un establiment alimentari i mai trobes temps per començar a implantar els Autocontrols? Vols millorar els teus Plans de Prerequisits i no saps per on començar? Ets manipulador d'aliments i et demanen que et facis responsable dels procediments i registres de la seguretat alimentària?
Inscriure'm>>
CURS AVANÇAT SEGURETAT ALIMENTÀRIA.
LIDERA EN 360º

Aquesta Formació avançada et permet introduir-te a la gestió integral del teu establiment del teu rol com a Cap de Secció. 
Més Info>>
 
Fas el triple rol de manipulador d’aliments, gestor de la seguretat alimentària i portes un equip a cuina/obrador o sala/punt de venda? Enhorabona! Lidera en 360º: manipulació, autocontrols i equip et permetrà tenir una visió transversal i complerta de la gestió de la seguretat alimentàriaInclou la nova Càpsula Formativa Cultura de la Seguretat Alimentària: nou requeriment normatiu.
Inscriure'm>>
 
PLA DE PREVENCIÓ DE MALBARATAMENT ALIMENTARI.
Inclou aquest nou Pla de Prerequisit per tal d'iniciar el control del malbaratament del teu establiment.
Més Info>>
 
La nova LLei de Malbaratament alimentari que afecta a les empreses que produeixen aliments, inclou restauració i col.lectivitats. Et facilitem les eines bàsiques per quantificar i registrar el malabaratemnt alimentari del teu establiment segons les Guies Oficials a Catalunya.
Inscriure'm>>
 
PLA DE CONTROL DE TRAÇABILITAT
És l’Autocontrol o Pla de Prerequisit imprescindible per garantir la informació necessària en cas d’alerta alimentària.
Més Info>>
 
Et facilitem les eines de gestió bàsiques per adaptar el sistema de traçabilitat del teu establiment a les necessitats reals. Més enllà del control per qüestions de seguretat alimentària, la implantació del sistema et facilita el control total de la producció  i la detecció de punts de millora.
Inscriure'm>>
 
NO ET PERDIS LES NOSTRES FORMACIONS DE TEMPORADA

100% originals!
Una formació variada fa al manipulador conscient.
Càpsules formatives exclusives online, webinars específics, converses informals sobre seguretat alimentària! 
Tafaneja l'oferta actual  clicant aquí