Ja la tenim aquí! Nova Guia Oficial per al sector cerveser!




L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària acaba de publicar la nova Guia Oficial de Pràctiques Correctes d’Higiene per a petits productors de cervesa. L’Anna Hereu Soms ha estat la persona encarregada de crear i dissenyar els continguts d’aquesta nova Guia. Enhorabona Anna!

Fa unes setmanes vam reunir-nos amb l’Anna Hereu al Centre Eix de Negoci per intercanviar experiències ja que és una excel·lent professional amb un currículum acadèmic impecable. L’Anna és Doctora en Tecnologia Alimentària i es va iniciar en el sector cerveser l’any 2013. Actualment treballa com a consultora independent oferint serveis d’anàlisi, formació i consultoria a microcerveseries i artesans cervesers.

La seva empresa, Anna Brewing Consultancy ofereix un servei integral des de l’experiència del dia a dia de la producció de la cervesa. Si voleu contactar amb ella podeu fer-ho visitant la seva pàgina web, trucant al 606163486 o bé enviant un correu electrònic a info@annabrewcons.com


Feu clic a la imatge per acccedir a la web de l'Anna

La nova Guia de Pràctiques Correctes per al sector cerveser indica en el seu apartat de Pla de Formació i capacitació del Personal Manipulador:
És molt important que tingueu una formació específica en elaboració de cervesa, però també calen nocions en matèria d’higiene i innocuïtat alimentària, com són la higiene personal, l’estat de salut, conductes i hàbits higiènics adequats, pràctiques higièniques de treball i conceptes relacionats amb les al·lèrgies alimentàries. A més, uns bons coneixements sobre tots els conceptes tractats en aquesta guia, els plans de prerequisits, els perills associats a la producció de cervesa, sobre els requeriments sanitaris i la normativa vigent aplicable al sector cerveser ens facilitaran les tasques del dia a dia.

Amb aquesta nova Guia es reforça el concepte de formació continua, i recorda que cal proporcionar formació en les següents situacions:
Quan us trobeu en una nova situació a l’empresa, ja sigui perquè heu incorporat a un nou membre a l’equip de treball o perquè heu començat a utilitzar un procés, ingredient, coadjuvant o producte de neteja nou, per exemple. Així mateix, cal mantenir-se al dia dels nous requeriments normatius i problemàtiques.

Ja ho sabeu, si us dediqueu al sector cerveser, l’Anna us ofereix Formació i consultoria des de la tranquil·litat que és ella mateixa qui ha creat aquesta Guia Oficial publicada per la Generalitat de Catalunya

Enhorabona Anna! I gràcies per l’intercanvi d’experiències!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada