Contra el malbaratament alimentari


Avui 16 d’Octubre es celebra la “II Jornada per a l’Aprofitament dels Aliments i la reducció de les Pèrdues i el Malbaratament Alimentari. Cap a un Sistema Alimentari Sostenible” a la Sala Auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya. Podeu fer clic AQUÍ per tal de saber-ne més.

Des de Codex volem posar-hi el nostre granet de sorra a partir de la divulgació de certs aspectes que considerem rellevants, ja sigui als nostres clients, alumnes o als consumidors, que som tots.

Volem obrir la Categoria de Notícies "Reaprofitament dels Aliments" per tal de poder compartir totes aquelles iniciatives, a nivel oficial o no, que ajuden a promoure el comerç just i sostenible, el projecte Km0, les bones pràctiques per reaprofitar el menjar de manera segura o notícies emeses per organismes oficials.

Com a punt de partida volem presentar-vos el Dossier Tècnic publicat per al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca “Lluita contra el malbaratament alimentari. Aprofitament dels aliments”. Podeu fer clic AQUÍ per tal de descarregar-vos el document.

Nosaltres anirem tractant alguns dels temes que s’exposen en aquest Dossier tècnic per tal de fer-vos arribar les darreres novetats.

Us desitjem un bon dia!