Contra el malbaratament alimentari


Avui 16 d’Octubre es celebra la “II Jornada per a l’Aprofitament dels Aliments i la reducció de les Pèrdues i el Malbaratament Alimentari. Cap a un Sistema Alimentari Sostenible” a la Sala Auditori del Palau de la Generalitat de Catalunya. Podeu fer clic AQUÍ per tal de saber-ne més.

Des de Codex volem posar-hi el nostre granet de sorra a partir de la divulgació de certs aspectes que considerem rellevants, ja sigui als nostres clients, alumnes o als consumidors, que som tots.

Volem obrir la Categoria de Notícies "Reaprofitament dels Aliments" per tal de poder compartir totes aquelles iniciatives, a nivel oficial o no, que ajuden a promoure el comerç just i sostenible, el projecte Km0, les bones pràctiques per reaprofitar el menjar de manera segura o notícies emeses per organismes oficials.

Com a punt de partida volem presentar-vos el Dossier Tècnic publicat per al Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca “Lluita contra el malbaratament alimentari. Aprofitament dels aliments”. Podeu fer clic AQUÍ per tal de descarregar-vos el document.

Nosaltres anirem tractant alguns dels temes que s’exposen en aquest Dossier tècnic per tal de fer-vos arribar les darreres novetats.


T'intreressa el tema? Al nostre Mòdul exclusiu per a subscriptors "Sobirania Alimentària" dediquem tot un tema al Malbaratament Alimentari.

Que has de fer per accedir-hi? Només ens has de dir on vols rebre la clau d'accès al nostre Campus Codex Formació clicant al botó de subscripció!

Us desitjem un bon dia!


Aquesta subscripció no suposa cap cost econòmic!