Estrenem Campus online amb un Mòdul obert a tothom!Setembre 2020: Estem actualitzant la informació i el format del Mòdul informatiu! Anunciarem la propera obertura a les xarxes! Estigues atent/a hi haurà moltes novetats!


Si no t’ho vols perdre, subscriu-te a la nostra Newsletter i t’enviarem un correu electrònic amb la clau d'accès al Campus Codex!
Estrenem campus online! Avui és un gran dia per Codex i ho volem celebrar amb tots vosaltres! El nostre campus online ja està apunt per als primers alumnes e-learning! Després de molts mesos de disseny, creació de continguts, vídeos divulgatius, programació html, ja podem posar-ho a disposició dels nostres clients!

Per a tots els que encara no l’hagueu visitat, auí us deixem l’enllaç a la página principal del nostre Moodle.Una de les premisses de la nostra filosofía de treball és posar a disposició de tots i totes la informació més rellevant en seguretat alimentària, i és per aquest motiu que volem presentar-vos el nostre Mòdul Informatiu, en obert i gratuït perquè pugueu fer un tastet del nostre campus. 

Benvinguts i benvingudes al nostre campus!
Cap comentari:

Publica un comentari