Qui és Responsable de què?

Com a actors implicats en la seguretat alimentària i la formació dels manipuladors d’aliments ens poder sorgir molts dubtes, ja sigui com a Responsables d’una petita empresa, com a manipuladors d’aliments o a nosaltres, els formadors. A nivell pràctic ¿qui és responsable de què?

Hem preparat aquest vídeo divulgatiu per tal d'explicar-vos quines són les obligacions actuals referents a la formació dels manipuladors d'alimnets, ja sigui com a treballadors d'una petita empresa (bars, cafeteries, fleques, pastisseries, restaurants,...) o com a treballadors d'empreses més grans.

Som conscients que les grans empreses alimentàries disposen de les eines adients per tal de poder complir amb aquestes obligacions. Però, què passa amb les petites empreses? Tenen clares les seves responsabilitats? Conèixen les eines de les quals disposen per tal de poder facilitar el compliment de la normativa? 








Posem a disposició dels Responsables de les petites empreses alimentàries el Curs Avançat en Seguretat Alimentària. Si vols més informació sobre aquest curs clica al següent enllaç:

Clica per més informació sobre el curs


Per més informació sobre els mòduls del curs podeu trucar al 660431378, enviar un correu-e amb els vostres dubtes a codexformacio@gmail.com o bé fer click AQUÍ i omplir el següent Formulari de Contacte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada