Qui som i què fem?


Som unes romàntiques i volem mantenir l'essència de l'inici del nostre projecte. El 12 de Setembre de 2018 vam voler compartir el primer vídeo explicant breument què voliem aconseguir amb Codex Formació. Dos anys després, a novembre de 2020, ens hem convertit en un membre més de l'equip d'alguns dels nostres clients. 

Quan em vaig plantejar l'aventura d'emprendre com a Formadora (i posteriorment Assessora) en Seguretat Alimentària vaig decidir que la meva filosofia com a dona emprenedora no podia ser una altra que la de defensar la idea que:

“L'empresa és la unitat sòcio-econòmica on el capital, la feina i la direcció es coordinen per realitzar una producció socialment útil, d'acord amb les exigències del bé comú.”

Això vol dir coordinar esforços amb cada un dels nostres clients, flexibilitzant el servei al detall; cada projecte que emprenem és diferent; perquè les necessitats també ho són. I és això el que ens fa crèixer!
La formació adaptada al context real de cada petita empresa alimentària permet iniciar canvis i per aquest motiu sempre hem reforçat la nostra formació amb cursos i càpsules formatives noves i actualitzades. El nostre objectiu sempre és transmetre el nostre coneixement i experiència.

Això sí, des de sempre ha estat un dels nostres puntals, el Campus Codex Formació. Ja al 2018 ens va permetre iniciar formacions virtuals totalment independents de qualsevol organisme organitzador.  tenir Ens agrada ser lliures, actualitzar els continguts sempre que ho considerem. Perquè la nostra formació no es tracta d'aconseguir un certificat sinó d'aconseguir que l'aprenentatge i acompanyament generin canvis reals en els hàbits dels manipuladors d'aliments. I per aquest motiu és una formació mixta; pots dedicar el temps que necessitis al Campus Codex Formació, però sempre es realitza una sessió presencial (o webinar) per tal de resoldre dubtes i si s'escau realitzar una prova d'avaluació final.




Durant aquests dos anys, hem passat de Codex Formació a Codex Formació i Assessorament, de manera natural els nostres clients ens han inclòs al seu equip; ja sigui per assessorar-los en No Conformitats d'Actes Sanitàries i crear un Pla d'Acció Personalitzat, com per iniciar la implantació d'Autocontrols o bé dissenyar el Pla de Traçabilitat des de dins, sent un més de l'equip. I ens encanta!


El 12 de setembre de 2018 vam escriure...
Avui compartim el vídeo de presentació del nostre projecte per tots els que vulgueu conèixer qui som, la nostra filosofia de treball, què fem, què inclouen els nostres cursos o les diferents modalitats de formació que oferim als manipuladors d'aliments, aquest vídeo us ho explica.

Esperem que us agradi!



Forma part de Codex Formació! Si vols ser el primer en rebre les darreres notícies en seguretat alimentària, accedir a Càpsules Informatives Gratuïtes al Campus Codex i rebre totes les novetats sobre els nostres cursos, només ens ho has de dir omplint el següent Formulari de Subscripció.

Aquesta subscripció no suposa cap cost econòmic!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada