Gràcies Girona Emprèn!


El 22 d’agost de 2017 és el dia que Codex va marcar com a data d’inici del nostre Full de Ruta. La primera trobada amb Girona Emprèn ens va aportar la seguretat necessària per decidir iniciar aquest projecte. Gràcies al seu capital humà i experiència, i especialment al Sr. Albert Bosch, i la nostra determinació per fer les coses ben fetes, 15 mesos després ja podem presentar-vos les nostres eines i oferta formativa en l’àmbit de la seguretat alimentària dirigida a autònoms i microempreses gironines.

Pas a pas i amb l’acompanyament de l’Albert, anem sembrant llavors, presentat la nostra filosofia de treball i creant xarxa, perquè el camí és millor fer-lo en companyia de persones que et transmeten el seu coneixement, experiència i valors per tal d’aconseguir que el motor econòmic gironí no s’aturi.

Codex Formació, i principalment l’Ainhoa Callizo, vol agrair l’esforç, les idees, els consells, la motivació i l’experiència de l’Albert. Gràcies per la confiança i el suport en el dia a dia. Gràcies per donar-nos l’oportunitat de compartir el camí.

Us deixem el vídeo resum de la celebració que va tenir lloc a l’auditori del Centre Cultural La Mercè. De part de Codex, un gran somriure d’agraïment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada