No t'ho creguis!

Designed by rawpixel.com / Freepik

Cada cop més sovint sentim a parlar sobre seguretat alimentària i quines pràctiques es consideren correctes o no. L’Agència Catalana de Seguretat Alimentària és conscient de l’existència de falsos mites sobre certes pràctiques de manipulació i higièniques. També tracta  alguns Hoax, falses notícies o Fake News que confonen qui les pugui llegir.


A partir de vídeos senzills s’explica la base científica per tal d’entendre el perquè sí o el per què no de certs hàbits o idees que no ens ajuden a garantir la higiene i seguretat dels aliments que consumimSi vols saber-ne més en relació a Consells sobre Seguretat Alimentària de l’ACSA fes clic AQUÍ.

A nivell divulgatiu és interessant que tots i totes tinguem clar què sí i què no! Sovint és més senzill entendre el perquè hem de fer les coses d’una manera i no d’una altra si entenem quin efecte poden tenir en l’aliment aquestes pràctiques.
Dins aquesta categoria trobareu entrades sobre els Falsos Mites que publica l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, i d’altres Fake News que anirem tractant. 

Si voleu veure les entrades relacionades amb el títol “No t’ho creguis!” feu clic al botó que teniu a continuació:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada