Servei Per Emportar




Ja hi tornem a ser! I com bé sabeu el servei per emportar és una de les poques vies que ens queden per tal de mantenir l'activitat, tot i que sigui sota mínims. La mesura del tancaments dels bars i restaurants sembla que s'allarga més enllà dels 15 dies inicials que es van proposar.

I ara què?

Ara cal mantenir-se ferm, fer un anàlisi exhaustiu del cost econòmic que us està suposant aquesta crisi sanitària. I si la decisió pot ser mantenir el negoci, planificar un sistema de recollida a l'establiment. 

Més enllà de la recollida per part del client al propi establiment, la tendència és introduïr-nos a l'opció "Servei a Domicili". Per als petits establiments hi ha Ajuntaments, per exemple a la ciutat de Girona, que posen a disposició dels establiments el sistema de repartiment a domicili. Són temps per compartir estratègies, sumar esforços i fer tanta pinya com es pugui. 

En temps difícils cal adaptar-se a les noves demandes normatives i als canvis de consum. És per aquest motiu que hem decidit aportar, en la mesura de les nostres possibilitats, quelcom de valor que no us suposi un cost adiccional. Si tens dubtes sobre el teu Pla de Neteja i Desinfecció, o la Higiene dels Manipuladors d'Aliments, Control de Proveïdors o quina Formació han de rebre els teus treballadors, ens hi posem!


* Vàlid fins que pugueu treballar amb normalitat

Volem agraïr el vostre esforç!

I posar el nostre granet de sorra dedicant-vos   30 minuts sense cost  d'assessorament personalitzat. 




Ens hi posem? Regala't tranquilitat!
Clica aquí i et truquem





Actualitzat 04/05/2020


Si som Bars o Restaurants i volem tornar a engegar cal conèixer la Ordre Ministerial SND/388/2020, de 3 de maig, on s’hi indiquen les condicions per a l’obertura de bars i restaurants amb servei Per Emportar. Recordem que les comandes amb repartiment a domicili han estat permeses des de l’inici. Per tant, la principal diferència és la possibilitat de començar a oferir Menjar per emportar i anar reactivant l’activitat. Els Capítols que ens afecten són el Capítol II en la seva totalitat.


Tot just avui l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària ha publicat el resum de les mesures higièniques, preventives i d’aforament que cal complir per acollir-se al servei Take Away segons l'Ordre publicada al BOE. Podeu clicar aquí si voleu accedir a l’entradade l’ACSA sobre les Indicacions a seguir durant la Fase 0 de desconfinament per als establiments de restauració.

Considerem destacar-ne les següents a mode de resum, però recordeu n’hi ha d’altres:


- Cal estar al dia amb les obligacions de Prevenció de Riscos Laborals i posar a disposició dels treballadors els EPIS adients atesa la situació de crisi sanitària: mascaretes, guants, sabó adient, gels hidroalcohòlics.
- Els clients han de fer les comandes per via telefònica o online i cal fixar un horari de recollida per cada una de les comandes.
- Cal posar a l’entrada de l’establiment gels hidroalcohòlics per als clients.
- Cal assenyalar de forma clara la distància de seguretat interpersonal de 2 metres que cal mantenir entre clients i entre client-treballador.
- El mateix treballador no pot atendre dos clients de manera simultània.
- Cal posar a la sortida de l’establiment una paperera d’accionament no manual amb bossa d’escombraries.
...

Com a Responsables és important que us mantingueu informats, seguir les recomanacions oficials i en cas concret, les condicions publicades per Ordre Ministerial. I com sempre, apliqueu els Autocontrols, extremeu el Pla de Neteja i Desinfecció, incloent-hi en un Annex les mesures extraordinàries en quant a freqüència i si s’escau els productes químics utilitzats.