El BOE i les Terrasses Bars i Restaurants



Ahir diumenge 09 de maig per fi es va publicar al BOE les mesures a prendre per iniciar amb la Fase 1 del desconfinament. És la primera vegada que indiquen certes pautes, una mica més concises del que havien publicat fins ara.
La primera recomanació que us fem és que us llegiu el BOE. No és gens complicat i s'entén perfectament el que hem de redreçar; ja sigui en nombre de taules permeses; periodicitats de la neteja i desinfecció o com hem de parar les taules, sobretot quins elements hem d'evitar. Més enllà de les mesures especifiques per la reobertura de les terrasses, cal que estigueu informats sobre les mesures a nivell higiènic i de procediments que es recomanen a cuina, com també les recomanacions per dur a terme el Take Away i/o el Servei a Domicili demanera segura

Us deixem l’enllaç a L’OrdreSND/399/2020, de 09 de maig, on es determinen les condicions per la reobertura de terrasses dels bars, hostaleria i restauració, ens afecten de manera específica. Llegiu-vos els Articles 13 i 14 sobre condicions de reobertura i mesures higièniques.

Si us plantegeu obrir, les normes i condicions que cal complir per reobrir les terrasses dels Bars i Restaurants, entre d'altres:

- 50% de capacitat (podeu demanar ampliació de la superfície de terrassa)
- Caldrà utilitzar estovalles d'un sol ús
- Evitar les cartes a les taules
- Retirar de les taules tovallons, escuradents en envasos múltiples, setrilleres i altres similars. Cal prioritzar les mono dosi i no reultilitzar-les.
- Veureu que es demana prioritzar el pagament amb datàfon que cal netejar i desinfectar entre client i client.
- De la mateixa manera cal desinfectar les taules, cadires i altres elements susceptibles entre els clients.