Forum BSA 2020

 



“…un documento no puede suplir una buena conducta.”

Carme Chachón


 El passat 03 de Juny es va celebrar el Fòrum Barcelona Seguretat Alimentària 2020, aquest any en modalitat online degut al context. El títol de la jornada era “Sobre Covid-19 y Seguridad Alimentaria. Lecciones Aprendidas”

Podeu accedir al vídeo de totes les ponències clicant el següent enllaç:


VEURE VÍDEO BSA 2020


La informació que es va transmetre en tot moment està en línia amb el que hem defensat no només des de l’inici de la crisi sanitària:


Cal portar al dia la Prevenció de Riscos Laborals, consulteu als tècnics tots els dubtes relatius als EPIs i mesures de contenció que cal aplicar en tot moment.


En relació a la seguretat alimentària, com fins ara, cal garantir que els manipuladors d’aliments entenen la formació relativa a les Pràctiques Correctes d’Higiene i Manipulació, com també els procediments que cal dur a terme per realitzar una neteja i desinfecció efectiva del lloc de treball. En aquest sentit és important que cada empresa disposi del seu propi Pla de Neteja i Desinfecció actualitzat i organitzat. Cal que els manipuladors entenguin com cal aplicar cada producte i la importància de fer-ho correctament.


Si no disposeu del temps per veure totes les intervencions, per la seva rellevància i per representar la part de l’Administració competent, us volem recomanar que escolteu la ponència de la Carme Chacón ,Subdirectora General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Són 15 minuts molt entenedors on hi podeu treure informació molt clara i senzilla. 


VEURE VÍDEO BSA

Inicia'l al minut 59:15



Cap comentari: