Represa 2020




Benvingut Estiu! Després de superar els primers dies de calor amb les mascaretes posades, toca posar ordre a tota la informació que ens han anat facilitant fins ara per tal d’esbrinar què ens demanen.

Finalitzat l’Estat d’Alarma, hem d’estar més atents que mai als requeriments que publiqui el Govern de la Generalitat al D.O.G.C.

Ahir dia 25 de juny va entrar en vigor la Resolució SLT/1429/2020 per als establiments i activitats d’hostaleria i restauració  (ja era vigent per a la resta d’establiments). Aquesta resolució és de règim transitori ja que estem a l’espera de l’actualització dels Plans Sectorials, on és possible que s’hi indiquin pautes concretes per a cada sector contemplat.

De moment que ens afecti a la petita empresa alimentària sembla que a la Resolució es preveu:
- Establiments comercials de venda minorista o a l’engròs de tot tipus de producte.
- Establiments d’Hostaleria i Restauració

Fins que no es publiquin aquests Plans, cal atendre totes les indicacions de la Resolució esmentada, continuem sent curosos amb el que ja fèiem:

- Deure de Protecció a nivell ciutadania o com a titulars de qualsevol activitat econòmica o empresarial.
- Mantenir la distància física interpersonal
- Rentat de mans freqüent
- Ús de mascareta en els casos obligats i sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat
- Neteja i desinfecció adients
- Ventilació dels espais tancats
- Aforaments fins a nou avís:
 Establiments o locals tancats oberts al públic: 50%
 Espais a l’aire lliure oberts al públic: 75%

A nivell Estatal el Ministeri de Sanitat i l’Institut para la Calidad Turística Española (ICTE) van publicar una guia sobre “Medidas para la reducción del contagio por coronavirus” Podeu clicar al títol per accedir al pdf complert.

Com hem fet fins ara; sense precipitar-nos i deixant reposar la informació; estarem atentes a la publicació dels diferents Plans Sectorials.
  
Recorda:
No badis amb la Neteja i Desinfecció!
No badis amb la higiene personal!
La formació és peça clau en seguretat alimentària!

Qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu-e a codexformacio@gmail.com, trucant al 660 431 378  o bé omplint el següent Formulari de Contacte.