L'etiquetatge dels aliments com a garantia de seguretatAmb la celebració el passat 15 de març del Dia Mundial del Consumidor, l’Assemblea General de la Xarxa Local de Consum, impulsada per la Diputació de Barcelona, s’engega la campanya informativa sobre l etiquetatge dels productes alimentaris frescos com a garantia de seguretat per als consumidors.

Aquesta campanya té com a objectiu acostar la informació esencial sobre etiquetatge d’un manera fácil d’entendre i que no indueixi al dubte. Recorden que a més de la información obligatòria regulada per la normativa vigent, els productors, fabricants i comerç hi poden afegir altra información complementària sempre que sigui “clara, precisa i que no comporti a l’engany”.

Feu clic AQUÍ si voleu accedir a la web de la Diputació de Barcelona, on hi podreu descarregar el material informatiu obert a tothom, consumidors i professionals.

Els quadríptics informatius d’enguany són:

L’etiquetatge de carns i ous.
L’etiquetatge de peix, marisc i altres productes de mar.
L’etiquetatge de fruita I verdures.

Per començar, us proposem que llegiu la nostra entrada “Què no et donin panga per llenguado” fent clic AQUÍ.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada